More pics and Söderköping

2011-07-30 09:12:01 / 1 kommentarer ..


Om ca en timme åker jag mot Söderköping för att lämna av min moster, hennes sambo och tvillingarna. De ska åka med mina föräldrar på Göta Kanal hem. De ville så gärna följa med då de har aldrig åkt den. Ska även fria en av flickorna som fyllt år hos kompisarna som min föräldrar har haft semster med.
Kameran följer givetvis med och får se om något fastnar i kameran.
Ska även svänga förbi Cloetta på vägen ner (gottegrisen i mig kommer garanterat fram!).

Så jag kommer inte uppdatera mer i helgen utan först någon gång på måndag eller tisdag. Jag skulle kunna fixa iordning några tidsinställda inläggg, men har inget att skriva om som är intressant.
Så istället kommer det mer bilder från när jag fotade Hanna och Burberry.

 


A beautiful summer day

2011-07-29 20:54:50 / 1 kommentarer ..


Här kommer några fler bilder från när jag fotade Hanna. Hoppas vi gör det snart igen då det var enormt kul.

Hanna och Burberry "Bullen"

Hanna & Petri (Ridskolehäst)

Isac

Jag & Petri
Jag bara gav kameran till Hanna, tänkte inte alls på vilka inställningar jag hade (borde anpasst annorlunda), men Hanna lyckades grymt bra med de dåliga inställningar och fångade ögonblicken vädligt bra.

Lite information

2011-07-25 09:07:00 / 0 kommentarer ..


Ni som har följt mig vet att jag uppdaterade mycket här förr, några dagar var det flera uppdateringa på en dag. Att det inte är så ofta längre är att mitt sug här är nere för tillfället.
Känner att jag inte har något viktigt eller intressant att skriva och då håller jag mig borta härifrån.
Men nu så kommer suget tillbaka litegrann och ska försöka skriva några inlägg i veckan, så de förblir intressant och roliga att läsa.

Ska försöka fota lite i veckan om vädret tillåter och om jag finner något insperation till att fota lite andra saker än bara häsar som jag vanligen gör.
Hästar är det jag själv känner är roligast och lättast att fota. Så har nu planerat in att jag ska försöka åka den 13-14 augusti till SM-hoppningen på Grevagården. Kommer bli så roligt att åka och fota de klasserna om jag kan ta mig dit.


Men lovar er att det kommer bli mer inlägg med bilder i som jag fotat och inte bra text som det lätt blir.
Har ni några önskemål på vad jag ska fota får ni gärna lägga fram dem. Alltid kul med utmaningar!

Fotografering med Hanna

2011-07-21 19:20:24 / 0 kommentarer ..


För någon vecka sedan frågade Hanna om jag kunde ta kort på henne och hennes ponny. Vädret har varit av och till bra, jag varit på semester och vart sjuk. Men i veckan så tog jag mig i kragen och cyklade ut till Hanna på vinst och förlust. Mer vinst kunde jag inte få.

När jag kom hade Hanna och en tjej till rätt så nyligen börjat rida så gick ner till åker där de var. Väl ute på åkern kom det några elaka bilnningar och bet mig rejält (troligen fått en allergisk reaktion).

Men åter till bilderna:


Hanna och Bullen.









Hanna lånade min kamera lite när vi gick ut till riskolehästarna som de hyr över sommaren och en tjej till. När vi närmade oss deras hage såg vi att den stora hästen som heter Perti låg ner och var så trött samtidigt som han njöt där han låg.


Jag & Petri






Avslutar med Hanna och Petri. Det var superkul att fota henne och hennes ponny Bullen. Kommer säkert bil många fler fotograferinga med dem.
Hanna har redan idéer som hon vill fota och det kommer bli roligt att fota hennes idéer.

Långt uppehåll

2011-07-17 14:59:20 / 0 kommentarer ..


Jag fick en riktigt bloggtorka och tappade lusten att skriva. Tyckte det var bättre att skriva inget än massa strunt (som jag lät kan göra). Ursäkta att jag inget skrev om uppehållet, men det var mycket som hände runt om mig vid den tiden och jag slutade skriva.

Nu börjar jag få ordning på saker och ting igen. Börjar se ljuset i tunneln och förhoppningsvis få tillbaka lusten att blogga igen.



Dolly


RSS 2.0