More Kolmården

2011-09-25 19:33:30 / 0 kommentarer ..


Nu kommer äntligen lite mer bilder från Kolmården. Har haft fullt upp hela veckan med en del incidenter och där av har bildernas tid uteblivit.
Så nu hoppas jag verkligen att ni kommentera bilderna!

















working with images

2011-09-20 22:01:58 / 1 kommentarer ..


Snart har jag äntligen fått över alla bilder jag tog på Kolmården till datron och externa hårddisken. Det tar sin lilla tid nu när jag ( till slut )börjat fota i RAW och med det så blir bilderna större och med en seg datron som har några år på sin nacke tar det ca 1,5-2 timmar innan det är klart. Den beror det självklart på hur många kort man vill föra över och i mitt fall alla. Så ca 500 bilder ska föras över så jag  lovar att det kommer bli någon slags bildbomb eller fler.

Men för att ni inte ska vänta för länge ( då jag jobbar imorgon och sen blir det antaglien stallet resten av dagen när jag har jobbat klart. Måste ut och gosa med Cayis (Cayenne)! Har inte sett honom sen i fredags och nu ska vi börja få igång honom ) så nu får ni en liten sneak peek!










Depends on the pictures

2011-09-16 08:08:14 / 0 kommentarer ..


Hur ofta jag uppdaterar här beror mest på hur mycket bilder jag har att visa och hur många ovisade bilder jag har som jag känner för att vissa.

Nu i helgen blir det i vilket fall inte någon uppdatering då jag jobbar mina dygnspass (som jag supertrivs med), men när jag kommer hem har jag troligtvis massor att visa då vi ska iväg imorgon till Kolmården! Det kommer bli så kul att fota några av de afrikanska djur igen. Även de andra djuren med och för mig framför allt alla kattdjur.


Har ni något favorit djur att fota när ni är utomlands eller på en djurpark?





Ett axplock av några bilder från Sydafrika.

Sweet lovely Cayenne

2011-09-13 16:49:24 / 0 kommentarer ..


Idag red jag Cayenne sen olyckan var och idag introducerades hackamore på honom eller inte ett riktigt hackamore då han inte har något än (inköps nästa vecka). Så vi tog remontnosgrimman som fick bli tillfälligt träns med hackamoreefekt.
Han lyssande så bra och tog det hela med ro. Han var dock lite fundersam först över när jag tränsat honom var bettet var. Men så fort han kom ut ur stallet så var det som ingenting och han knallade på. Så nu är han på gång efter den lilla inicdenten med käken och tänderna.



Fina, goa & underbara Cayenne.

Not just pictures of horses on the blog

2011-09-11 13:36:50 / 1 kommentarer ..


Som ni märker fotar jag mycket hästbilder då jag personligen tycker det är roligast och känner att jag lyckas bäst med när jag fotar. Men dock ibland så fotar jag annat som inte alls har med hästar att göra över huvudtaget. Oftast händer det när jag är bort rest eller bara orkar gå utanför dörren eller hittar något som finns i huset. Det händer dock väldigt sällan att jag fotar andra personer och det beror inte på att jag tycker det är tråkigt eller så utan i min omkrets av vänner så trivs alla bättre bakom kameran än framför.








Här kom inte helt gäng av bilder från mig som ni aldrig har sett. Inte närhet av deras motiv har jag laddat upp här. Gatufotona här ovan var det första gången jag fotade gatufoton, kul var det och jag är nöjd över detta resultat. Dock så behöver jag lite (väldigt mycket) mer övning och tänkt inom gatufoto. Knopar har jag fota förut, men aldrig visat er. Denna knopblid är den bästa jag tagit av eget tycke.

I hope my dream comes true

2011-09-10 22:03:35 / 0 kommentarer ..


Hoppas så mycket att det ska bli som jag vill nu. Dock ligger inte ödet eller beslutet i mina händer. Så grymt jobbigt att gå i ovisshet. Men om det blir nu som jag hoppas skulle allt bli perfekt! Så håll alla tummar att jag får veta hur det blir snart!

Underbara Cayenne!


Vacation, new job = no blogging

2011-09-04 22:38:37 / 0 kommentarer ..


Har nu haft semester och då passade jag på med att inte vara vid datorn alls och istället varit ute där man kan göra så mycket roligare saker tex vara i stallet. Direkt där efter började jag mitt nya jobb (personlig assisten) och då har jag inte haft med mig någon dator utan bara min lilla mobil.

Så ponny-sm biderna kommer dyka upp någon dag nu när jag har tid för det, om ni vill se dem förstås och lite andra bilder med.

Men för er som har varit och kollat här ska ni så klart få se lite nya bilder. Dock får nog mest från ridskolan jag rider på och när jag var på The Studio i helgen.



Jasmine (ägare Sjöstjärnas ridläger)



Bellman (Ägare ?)



Iris (Ägare Mölltorps Ridsällskap)



Jag (I min nya hårfärg)

RSS 2.0