Fototema

2011-06-12 20:32:10 / 0 kommentarer ..


Denna vecka har fototemat varit student/glädje, men eftersom jag inte var på någon studentutspring iår och inte heller hade med mig kameran till min kompis så hoppar vi fram till nästa veckas tema som är bal.

Lite kort info om bilderna.
Kajsa Andersson och David Andersson som är på bilderna tog studenten i helgen och läste Samhällsprogramet.
Vi åkte ner till Vanäsfyr för att fota dem i den fina miljön som är där. Det är första gången jag tar porträttbilder och jag är rätt nöjd, väldigt nöjd med bilderna på balparet.

Kommentera med feedback och vilken som du gillar mest.
Kvaliten på bilderna deras ner rejält så ha gärna lite överseende med det tack.















Det var ett smakprov av vad som togs idag. Hoppas det kan bli mer porträtt fotografering i framtiden då det var riktigt kul.

Uppdatering från min sida

2011-06-11 15:13:38 / 1 kommentarer ..


Det har varit mycket jobb denna vecka och har aldrig riktigt hunnit sätta mig vid datron + att det åskat halva veckan. Så äntligen kan jag sitta vid datorn igen utan att behöva oroa mg för någon åska ska förstora min (något irriterande) känsliga dator.

Sitter just nu och kollar över bilderna jag tog i måndags på Nationaldagshoppet som var på ridskolan. Många fina hästar var där, tyvärr rog jag inte så många bilder som jag hade önskat, men ni ska få se några. Har blivit lite ringrostig på att fota hoppning så behöver träna upp det lite.

Ska ut till Fandra snart, dock ingen ridning idag på grund av mitt knä inte mår riktigt bra för tillfället och jag vågar inte rida med det då jag behöver den daligen på mina jobb.


Mina fototeman/utmaningar har fått den värsta starten någonsin, men jag hoppas det kommer bli bättre. Ska fota en av mina teman imorgon.


Vadstena

2011-06-04 14:25:38 / 0 kommentarer ..


Idag ska jag på en utflykt eller snarare senare. Åker vi fyra tiden mot Vadstena för att umgås med familj och vänner. För er som inte känner mig så bor jag i Karlsborg med min familj. Min familj och vänner har tagit sina segelbåtar över, jag kunde inte åka med då jag har jobbat + att jag har Fandra som var super idag!

Så tar bilen över till andra sidan Vättern för att vara en stunde med dem, ut och äta på något mysig ställe och senare på kvällen blir det troligen att fara hem till Karlsborg igen.

Tar med mig kameran utifall något kul som kan hända att ta kort på.


RSS 2.0